Lek og livsmestring i barnehagen

Vil du trene på livsmestring sammen med barnegruppen din?

Min erfaring er at lek og teater gir barna verktøy for å mestre livet, og at lek og teater er gode øvingsarenaer for livsmestring.

I rammeplanen for barnehager står det blant annet at «barna skal bli kjent med egne og andres følelser». Jeg har satt sammen tre øvelser som trener barna i å gjenskape og gjenkjenne følelsesuttrykk. Øvelsene passer for barn fra 4-års alder.

Vil du teste ut de tre øvelsene i din barnegruppe? I så fall sender du meg din e-postadresse, så sender jeg deg en link med tilgang til tre videoer med beskrivelse av de tre øvelsene. Øvelsene er også beskrevet skriftlig for de som foretrekker det.

Lykke til med å bruke øvelsene i din barnegruppe.

Send meg din e-postadresse, så har du straks tilgang til opplegget: