Experia

Opplevelsesfabrikken Experia ble startet opp i 2006 av Anita Schjøll Brede og Margrethe Beck Heien. Etter tre år med samarbeid, ønsket Anita å endre kursen, og Margrethe fortsetter driften av Experia alene.

Margrethe Beck Heien er utdannet lærer med høyskolekandidat i drama- og teaterkommunikasjon fra Høyskolen i Oslo og Akershus. Ved siden av Experia har hun lang erfaring som produsent og regissør for teatergrupper som BærMuDa Mini, BærMuDa Ungdom, Røren Barne- og Ungdomsteater, Bærum Barneteaters Teaterskole og Konnerud Barne- og Ungdomsteater. Margrethe har satt opp over femti teaterstykker og musikaler siden 1997. Hun skriver også teatermanus, og i 2009 var hun stuntdeltager i Norsk Dramatikkfestival med stykket «Her kommer du!» som ble regissert av Mona Hoel og Margrethe Olin.

Experia lager teaterforestillinger og holder teaterkurs for barn og voksne, med amatører og profesjonelle. Siden 2006 har Experia hatt mange spennende samarbeidspartnere, blant andre StatoilHydro, Bærum Kommune, Bogstad Gård, Bærum Musikk- og Danseteater, KompaniKontra, Buskerud teater, Feinschmecker Productions og Mamageno.

Profilbilde

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s