Om meg

Hei!

Jeg heter Margrethe Beck Heien, jeg bor med mann og tre barn på Duken i Færder kommune. I ryggsekken min har jeg lærerutdanning, dramautdanning og grunnleggende psykologi.

Siden jeg avsluttet videregående har jeg jobbet i teatergrupper, og nå har jeg opparbeidet meg  lang erfaring som produsent og regissør for teatergrupper som BærMuDa Mini, BærMuDa Ungdom, Røren Barne- og Ungdomsteater, Bærum Barneteaters Teaterskole og Konnerud Barne- og Ungdomsteater. Det har faktisk blitt over femti premierer i løpet av disse årene!

dav

Innimellom skriver jeg egne stykker, eller dramatiserer kjente eventyr og fortellinger. I 2009 var jeg blant annet stuntdeltager i Norsk Dramatikkfestival med stykket «Her kommer du!» som ble regissert av Mona Hoel og Margreth Olin.

Opplevelsesfabrikken Experia lager teaterforestillinger, holder teaterkurs og lager opplegg og manus for bruk i skolen. Det har blitt mange spennende samarbeidspartnere opp igjennom, blant andre StatoilHydro, Bærum Kommune, Bogstad Gård, Bærum Musikk- og Danseteater, KompaniKontra, Buskerud teater, Feinschmecker Productions og Mamageno.

Ta gjerne kontakt om du lurer på noe!

Tlf: 93089984
E-post: opplevelsesfabrikken@gmail.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s