Om meg

Hei!

Mitt navn er Margrethe Beck Heien, jeg bor med mann og tre barn på Duken i Færder kommune. Jeg er utdannet lærer, og har i tillegg treårig drama-utdanning og et årsstudium i Psykisk helse i skolen.

I over 25 år har jeg jobbet som produsent og regissør for barne- og ungdomsteatergrupper. Noen av gruppene jeg har jobbet for er BærMuDa Mini, BærMuDa Ungdom, Røren Barne- og Ungdomsteater, Bærum Barneteaters Teaterskole og Konnerud Barne- og Ungdomsteater.

dav

Innimellom skriver jeg egne stykker, eller dramatiserer kjente eventyr og fortellinger. I 2009 var jeg blant annet stuntdeltager i Norsk Dramatikkfestival med stykket «Her kommer du!» som ble regissert av Mona Hoel og Margreth Olin.

Opplevelsesfabrikken lager teaterforestillinger, holder teaterkurs og lager opplegg og manus for bruk i barnehage og skole. Det har blitt mange spennende samarbeidspartnere opp igjennom, blant annet deltok vi i Festspillene i Bergen med «Dæ-dææ» i 2014.

Andre samarbeidspartnere: StatoilHydro, Bærum Kommune, Bogstad Gård, Bærum Musikk- og Danseteater, KompaniKontra, Buskerud teater, Feinschmecker Productions og Mamageno.

Ta gjerne kontakt om du lurer på noe!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s