Referanse – Starte og drive teaterorganisasjon

Da jeg startet Høvik Barneteater ble Margrethe en viktig sparringspartner, og en god mentor. Vi hadde mange møter hvor vi skravlet og idemyldret om alt fra regi, karakterarbeid, markedsføring, støtteordninger, kafé, kostymer, kulisser, foreldreinformasjon/grupper og ikke minst om hvordan å skape et godt sosialt miljø for barna og å gi de riktige utfordringer. Nå er Høvik Barneteater blitt 10 år, og alt går på skinner. Jeg hadde ikke klart dette uten hjelp og støtte fra Margrethe i oppstarten, og hun hjelper fortsatt om jeg trenger tips og råd.

Guro Hoel Smith

Margrethe startet BærMuDa Ungdom som hun har etablert og bygget opp selv. Her gjør hun alt fra å søke penger, være leder for flere instruktører, skrive forestillingen sammen med ungdommene, regissere, kjøre lys og lyd, markedsføre etc. I BærMuDa Ungdom har medlemmer fått mulighet til å utvikle teaterproduksjoner selv, til å lære mer om rolleutvikling og til å få større roller. BærMuDa Ungdom har flere ganger deltatt på DUS-festivalen og har også vunnet den regionale DUS-konkurransen.

Cecilie driver i dag kulturproduksjonsselskapet Mamageno, er deleier i TeaterAgentene DA og jobber i Kultur og samarbeid i Bærum kommune

Cecilie Due